Släpvagnskoppling - Allt du behöver veta om Släpvagnskopplingar och Dragkrokar


Släpvagnskoppling - ÖTS Örestads Trailer- och Skåpservice AB

Släpvagnskoppling hos ÖTS Örestads Trailer- och Skåpservice AB i Malmö

I Malmö finns det 4 bilfirmor som kan hjälp dig med din släpvagnskoppling eller dragkrok varav ÖTS Örestads Trailer- och Skåpservice AB är en av dem. Då både priset på att montera en släpvagnskoppling och typen av dragkrokar till släpvagnen kan variera och därför kan det vara klokt att kolla med andra bilfirmor som också erbjuder eftermontage av släpvagnskopplingar i Malmö eller i Skåne.

Om du söker upp någon för att fixa en nya släpvagnskoppling är det bra ifall du vet vilken typ av koppling du vill ha och på vilken höjd du vill att dragkrokens kula ska sitta. Mer detaljer om släpvagnskopplingar och dragkrokar kan du hitta genom att besöka ÖTS Örestads Trailer- och Skåpservice AB eller liknande bilföretags hemsidor. Eftersom det finns flera som kan hjälpa till med släpvagnskopplingen i Malmö är det definitivt lönsamt att undersöka pris och typ av koppling hos minst två inom av bilfirmorna varav en bör vara ÖTS Örestads Trailer- och Skåpservice AB.
Lättast kommer du i kontakt med ÖTS Örestads Trailer- och Skåpservice AB för att diskutar en släpvagnskoppling enligt nedan:


ÖTS Örestads Trailer- och Skåpservice AB

Östra Hindbyvägen 4

213 74 Malmö